Over ons

U heeft een nieuwe bril nodig?

Wij proberen het voor u een heel leuke ervaring te maken. Een enorm aanbod, een leuke omgeving, goede sfeer, professionele begeleiding en een koffietje met een koekje, zorgen er voor dat een bril kiezen leuk is.

Zelf vind ik het enorm belangrijk dat je je ergens op je gemak voelt, met een glimlach verder geholpen wordt en gevoel hebt dat je bij een vakman bent terecht gekomen die weet waarover hij praat en die met liefde de brillen aankoopt, verkoopt en vervolgens ook zelf maakt.

Maar daar stopt het niet bij: een ruim aanbod is heel belangrijk maar u wil toch dat uw bril goed uitgemeten wordt?

We horen graag leuke complimentjes en zo hoorden we onlangs nog iemand die zei dat we altijd zo'n gevarieerd aanbod hebben met gewone maar ook veel minder gewone brillen. Laat dat nu mijn persoonlijk stokpaardje zijn. Als het aan mij ligt, loopt u rond met iets wat u in de streek niet direct gaat tegenkomen. Daarmee bedoel ik, we proberen ons te onderscheiden met collecties die wat exclusiever zijn. Daarom niet altijd heel duur maar wel uniek!

Spring dus zeker eens binnen voor vrijblijvend advies of voor een item uit onze collectie brillen (ook kinderbrillen), zonnebrillen, contactlenzen of hoorapparaten.

Optiek Punie heeft een centrale ligging te Diest. Wij beschikken trouwens over gratis privé parking voor onze klanten en dit vlak naast de winkel.

Wij hopen je vlug te mogen verwelkomen!

Het Optiek Punie team
Luc, Elise, Valerie, Stefanie, Caroline&Nina
Optiek Punie team

Over ons

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x